Voorkom ransomware met cloud toepassingen

Voorkom ransomware met cloud toepassingen
  • 4
    aug

Voorkom ransomware met cloud toepassingen

Voorkom ransomware door cloud toepassingen te gebruiken.

Voorkom ransomware! Ransomware is een groot gevaar voor computer gebruikers. Door het gebruik van cloud toepassingen via isource Cloud verkleint u de kans op ransomware. Hiermee verkleint u ook de eventuele gevolgen van ransomware.

 

cloud diensten en ransomware

De gevaren van ransomware

Ransomware is een verzamelnaam voor virus software dat de controle over uw PC overneemt. Al uw bestanden worden versleuteld en u heeft helemaal geen toegang meer tot uw gegevens. Het gaat dan om documenten, boekhoudprogramma’s, andere bedrijfssoftware enzovoort. Vervolgens wordt u verzocht te betalen om weer toegang te krijgen tot uw eigen computer gegevens!

Dit kan natuurlijk grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Vaak verspreid het virus  zich over alle PC’s in het bedrijfsnetwerk. U staat dan machteloos, uw hele bedrijfsvoering staat stil. De schade is enorm. Op diverse manieren lijdt u schade, financiële schade, commerciële schade maar ook nog eens imago schade. Er zijn veel artikelen te lezen over dit fenomeen.

Hoe kan je ransomware vermijden?

De kans op ransomware kan drastisch worden verlaagd door vijf eenvoudige stappen.

  1. Zorg voor een goede back-up
  2. Installeer ook actuele anti-virus en anti-malware software
  3. Zorg vervolgens voor actuele updates van besturingssysteem en applicaties
  4. Informeer ook uw medewerkers over de gevaren van onbekende e-mails
  5. Maak tot slot ook gebruik van premium spamfilters

Het klinkt eenvoudig, toch zijn veel organisaties niet in staat gebleken om deze stappen zelf te verzorgen.

Voorkom ransomware door gebruik van isource Cloud

Maak gebruik van onze isource Cloud omgeving om de kans op ransomware te minimaliseren. Wij zijn 7×24 bezig om een veilige cloud omgeving voor onze klanten beschikbaar te houden. We doen er alles aan om alle vormen van hacks tegen te houden en niet alleen ransomware. Onze firewall, dat bestaat uit 3 aparte lagen, maakt de toegang tot systemen zo veilig mogelijk.

Wij beschikken over alle moderne technieken om aan alle basisvoorwaarden te voldoen om ransomware tegen te houden.

Bent u toch nog slachtoffer, dan is er niet veel aan de hand. We zetten de meest recente back-up van uw gegevens terug en u kunt weer verder werken.

ConclusieCloud desktop

Kies voor isource Cloud als omgeving om van uw ICT zorgen af te zijn. Wij regelen de hele technische omgeving voor u. U kunt gerust met uw business doorgaan en heeft geen zorgen om de IT. Ons team van deskundigen staan voor u klaar.

Tot slot

isource Cloud doet er alles aan om uw gegevens veilig te houden voor aanvallen van hackers. 100% garantie kunnen wij niet bieden, dat kan niemand. Wat wij wel kunnen is  alle maatregelen nemen om de kans op hacks te minimaliseren en de het herstel van uw gegevens zo snel en eenvoudig mogelijk te maken.

 

 

0

Je winkelwagen