Contact

Hosted Exchange vergelijken? Neem contact met ons op.

Hosted Exchange vergelijken kan eenvoudig door onderaan de pagina een vraag te stellen of contact op te nemen. Uiteraard kunt u ook vragen stellen over onze andere cloudproducten zoals Cloud Opslag en Cloud Desktop. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Waar moet u op letten met Hosted Exchange vergelijken

Veel aanbieders werken met een tijdelijke korting op de tarieven. Let vooral op het vaste bedrag dat u denkt te betalen na de actie periode. U zult zien dat isource Cloud een zeer scherp tarief aanbiedt voor een top product. Veel aanbieders leveren voor een relatief laag tarief een uitgeklede versie van Exchange op. Let dus op de volgende aspecten:

 • Agenda delen
 • Contacten delen
 • E-mail delen
 • Push mail
 • Activesync

Veel aanbieders leveren deze onderdelen niet in hun basispakket. Dit zijn echter net de oordelen die u wilt hebben met exchange! Anders had u net zo goed een IMAP e-mail oplossing kunnen kiezen. isource Cloud levert een complete dienst aan voor een scherp tarief.

Met Hosted Exchange van isource Cloud kunt u altijd uitbreiden met accounts en met opslag. Zo betaalt u nooit teveel voor ongebruikte opslag. Veel aanbieders adverteren met enorme opslag hoeveelheden die u nooit zult gebruiken in uw email omgeving. Het geeft de indruk dat u waar voor uw geld krijgt, dat is echter niet altijd het geval.

Hosted Exchange

Gan nu direct naar onze Hosted Exchange productpagina en bestel vandaag nog. Ga direct aan de slag en geniet van uw nieuwe mogelijkheden.hosted exchange vergelijken - neem contact op

Cloud Desktop

Geniet van een volledig ontzorgde desktop omgeving door gebruik te maken van onze Cloud Desktop, voorzien van Outlook, Word, Excel en PowerPoint etc. Bestel vandaag nog via onze Cloud Desktop productpagina.

Cloud Opslag

Bestel snel via onze Cloud Opslag productpagina om overal en altijd toegang tot uw gegevens te hebben.

Stel hier uw vraag

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Uw Telefoonnummer

  Typ hier uw vraag

  0

  Je winkelwagen