Over ons

Over ons – Hosted Exchange – Cloud Desktop – Cloud Opslag

Hosted ExchangeCloud DesktopCloud Opslag zijn producten waarin isource Cloud is gespecialiseerd.

isource Cloud is een product van isource. Wij bestaan sinds 1989 en leveren al jaren professionele internet georiënteerde ICT diensten aan onze klanten. We richten ons op langdurige klantrelaties en uitmuntende service.

Uw gegevens staan gegarandeerd in Nederland. We voldoen aan alle wetgeving inzake privacy bescherming. isource doet er alles aan om een perfecte dienstverlening te leveren. We maken het werken in de Cloud eenvoudig. Daarnaast hanteren wij een hoge beschikbaarheid en maken dagelijks back-ups van gegevens.

Hosted Exchange 2016 zorgt voor een integratie van uw e-mail en agenda functie. U kunt ook (indien gewenst) agenda’s delen in de eigen organisatie. U geeft zelf aan met wie, welke gegevens worden gedeeld.

Uw Cloud Desktop is 7×24 uur beschikbaar zodat u, waar ook ter wereld, toegang heeft tot uw virtuele kantoor. Toegang is mogelijk vanaf een Windows PC, Mac, iPad, iPhone, Android tableHosted Exchange - Cloud Desktop - Cloud Opslag t of smartphone. Daarnaast is toegang ook mogelijk met een Edge of Internet Explorer browser.

Met Cloud Opslag heeft u de voordelen van producten als Dropbox, Google Drive etc. Uw gegevens staan wel veilig in Nederland en helemaal in lijn met de in Nederland geldende privacywetgeving.

Onze cloud diensten zijn geoptimaliseerd voor klanten van 1 tot 200 gebruikers per organisatie. Heeft u meer gebruikers, neem dan gerust contact op om een specifieke oplossing te bespreken. Wij kunnen zeker aan uw wensen voldoen.

Wilt u meer dan onze standaard cloud diensten? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheid om op maat extra cloud servers te plaatsen voor uw bedrijfstoepassingen. We kunnen bijvoorbeeld Exact, Accountview en vele andere servers voor u inrichten. Uw eigen cloud server wordt dan naadloos geïntegreerd met de overige cloud diensten.

Uw Hosted Exchange Cloud DesktopCloud Opslag zijn in goede handen bij isource Cloud!

 

isource

Over ons

isourceCloud.nl is 100% onderdeel van isource Webdevelopment. isource ontwikkelt en levert al sinds 1989 internetdiensten. Wij hebben ruime ervaring met het beschikbaar stellen van software via het internet aan onze klanten, waarbij veiligheid en performance onze belangrijkste aandachtspunten zijn.
Naast onze cloud diensten ontwikkelt isource ook webapplicaties, apps en websites. Ook verzorgen wij voor een groot aantal klanten het beheer van domeinen en de hosting van hun websites.
isource is gecertificeerd Microsoft SPLA partner.
Daarbij leveren wij onder de naam FlexScreen professionele narrowcasting diensten.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hosted exchange - neem contact op

Cloudhosting bij isource

cloud opslag vergelijk beveiliging

Veilig in Nederland

Welke cloud dienst u ook bij ons afneemt, uw gegevens worden vertrouwelijk en veilig opgeslagen op onze cloud servers.
Deze servers staan in ons datacenterruimte in Amsterdam. Onze eigen ICT-professionals voeren daar een proactief beheer op uit, dat resulteert in een goede de beveiliging, een snelle omgeving en een zeer hoge mate van beschikbaarheid. Al jaren zijn wij in staat om kwalitatief hoogstaande online diensten aan onze klanten te leveren.

U kunt hier ook van profiteren door uw kantoorautomatisering bij isource in de Cloud onder te brengen.

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie en bespaar direct op uw ICT-kosten.

Extra toepassingen

Uw eigen bedrijfssoftware in de Cloud bij isource

Maakt u ook gebruik van eigen toepassingen zoals Accountview, Exact, voorraadsysteem, een CRM systeem of bijvoorbeeld eigen gemaakte programmatuur?

Deze kunt u ook bij isource in de Cloud plaatsen. u krijgt dan een eigen "dedicated" cloud server waarop deze toepassingen worden geplaatst. Deze omgeving wordt niet met andere klanten gedeeld. Vervolgens kunnen u en uw collega's vanaf iedere werkplek bij uw toepassing, thuis onderweg of gewoon op kantoor.

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

cloud desktop, hosted exchange en cloud opslag in de cloud bij isourcecloud
0

Je winkelwagen