Gebruik van Hosted Exchange neemt grote vlucht

Gebruik van Hosted Exchange neemt grote vlucht
  • 6
    mrt

Gebruik van Hosted Exchange neemt grote vlucht

Gebruik van Hosted ExchangeGebruik van Hosted Exchange neemt een vlucht

Het gebruik van Hosted Exchange neemt steeds toe. Het is een ideaal e-mailproduct voor de zakelijke en prive markt. Wat zijn de voordelen die ertoe leiden dat dit toeneemt?

Agenda functie

Eén van de redenen dat het gebruik van Hosted Exchange toeneemt is de integratie van e-mail en agenda functie. Veel mail providers bieden deze mogelijkheid niet. Met Hosted Exchange is dit standaard onderdeel van de dienstverlening. Met name de mogelijkheid om binnen de je organisatie de agenda’s te delen spreekt de meeste bedrijven aan en daardoor neemt het gebruik van Hosted Exchange toe.

Systeembeheer

Het uitbesteden van Hosted Exchange is een enorme verlichting voor bedrijven. Ten eerste nemen de beheerkosten ten opzichte van een eigen Exchange Server in de organisatie enorm af. Dat scheelt een hoop systeembeheer! Een aantal organisaties heeft nog een eigen Microsoft server omgeving. Vaak is dit een Windows server met Active Directory en eventueel nog een server met Microsoft Exchange. Dit was vroeger een vrij gebruikelijk inrichting, soms als losse servers, soms als  “Small Business Server”.
Al deze bedrijven staan nu voor de keus om nieuwe hardware te kopen of te werken in de Cloud. Het werken in de Cloud is vele malen voordeliger, scheelt investering en scheelt ook nog in het dagelijks systeembeheer van servers.

Wat kan isource Cloud voor uw bedrijf betekenen?

isource Cloud kan uw bedrijf veilig en betrouwbaar in de Cloud laten werken. Ten eerste ondersteunen wij uw bedrijf bij de migratie van uw bestaande omgeving (of dat nu POP3, IMAP, uw eigen Exchange omgeving of een ander omgeving is) naar onze Hosted Exchange omgeving. Ten tweede zijn wij telefonisch bereikbaar voor ondersteuning. Zo doen wij er alles aan om uw overstap naar Hosted Exhange tot een succes te maken. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Bestel direct uw Hosted Exchange accounts via de site, klik hier!

0

Je winkelwagen