Exchange modus met cache in- of uitschakelen

Exchange-modus met cache in- of uitschakelen

Bij het gebruik van een Exchange-account is het mogelijk om de Exchange-modus met cache in- of uit te schakelen. Deze modus zorgt ervoor dat een kopie van uw postvak lokaal wordt opgeslagen op uw computer, wat u snel toegang geeft tot uw e-mails en die ook regelmatig worden bijgewerkt vanaf de Microsoft Exchange server. Deze Exchange-modus met cache wordt standaard ingesteld wanneer een nieuw Exchange-account wordt toegevoegd.

Met de volgende stappen kan de Exchange-modus met cache in- of uitgeschakeld worden (voor Outlook 2013/2016):

  1. Klik op Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen.
    isource help
  2. Klik op het Exchange-account en vervolgens op Wijzigen.
    isource help
  3. Schakel onder Offline-instellingen het selectievakje Exchange-modus met cache gebruiken in of uit, afhankelijk van uw keuze.
    isource help
  4. Sluit Outlook en start het programma opnieuw.

Exchange-modus met cache en gedeelde mappen
Voor gedeelde mappen kan ook de Exchange-modus met cache worden ingeschakeld, in dit geval wordt een lokale kopie op uw computer gemaakt van de gedeelde mappen. Onder gedeelde mappen vallen openbare Exchange-mappen, SharePoint-mappen en gedeelde Exchange-mappen van andere personen. Met de volgende stappen kunt u wijzigen of de Exchange-modus met cache gebruikt moet worden voor gedeelde mappen:

  1. Klik op Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen.
    isource help
  2. Klik op het Exchange-account en klik vervolgens op Wijzigen > Meer instellingen.
  3. Schakel op het tabblad Geavanceerd onder Instellingen voor de Exchange-modus met cache de gewenste opties in.
0

Your Cart