Cloud Opslag verkorte handleiding

Handleiding cloud opslag

U kunt inloggen op de cloud omgeving door naar mijn.isourcecloud.nl te gaan en hier in te loggen met uw inloggegevens. De inloggegevens van de cloud opslag krijgt u opgestuurd via de mail. Geen mail ontvangen? kijk of de mail in uw spambox terecht is gekomen of neem contact met ons op via info@isource.nl.

Overzicht

In de de afbeelding hieronder is met nummers aangegeven waar de menu’s en andere delen van het systeem zich bevinden.

  1. Apps
  2. Nieuw
  3. Zoeken
  4. Opties
  5. Bestanden

isourcecloud handleiding

1 Apps

Isource cloud apps

 

 

 

 

 

In dit menu kunt u switchen tussen bestanden, activiteit en Album. In het gedeelte van bestanden kunt u al uw geüploade bestanden zien, in het gedeelte van activiteit krijgt u een overzicht van de gebeurtenissen is het systeem. hier kunt u bekijken welke bestanden u geüpload, verwijderd of aangemaakt heeft. tot slot kunt u bij Album als uw geüploade foto’s in een overzicht bekijken.

 

2 Nieuw

Niew bestand isourcecloud

Met de plus knop kunt u bestanden uploaden, een nieuwe map aanmaken en een leeg tekst bestand aanmaken in het systeem.

 

3 Zoeken

In de zoekbalk kunt u zoeken naar mappen en bestanden. let op, de zoekfunctie werkt alleen in de huidige map.

 

4 Opties

isource cloud help

In dit menu rechtsboven op de pagina kunt u instellingen wijzigen, informatie krijgen over het systeem met help en afmelden.

Bij instellingen kunt u onder anderen uw naam aanpassen, uw email wijzigen en uw wachtwoord veranderen.

 

5 Bestanden

Bestanden isourcecloud

  1. Bij favorieten komen alle bestanden te staan die u met een ster heeft gemarkeerd. Als u met uw muis over een bestand of map gaat verschijnt er een grijze ster, als u op deze ster klikt wordt hij goud en heeft u het bestand toegevoegd aan uw favorieten.
  2. Bij Gedeeld met u komen alle bestanden die andere gebruikers met u gedeeld hebben.
  3. Bij Gedeeld door u komen alle bestanden te staan die u met andere gebruikers gedeeld heeft. U kunt een bestand delen door op het delen knopje te klikken achter de naam van de map of bestand. Er opent een menu aan de rechterkant. Hier kunt u delen door een gebruikersnaam of groep van andere gebruikers in te voeren of door een openbare link aan te maken.
  4. Bij Gedeeld via een link komen de bestanden te staan die u gedeeld heeft via een openbare link.
  5. Bij Tags kunt u zoeken op labels die u aan bestanden toe heeft gevoegd. U kunt een label aan een bestand of map toevoegen door op het bestand of de map te klikken, vervolgens opent een menu aan de rechterkant. Hier kunt u labels toevoegen in het veld met “Meewerkende labels”.

 

Download de apps om uw bestanden te synchroniseren

Desktop client Android app iOS app

0

Je winkelwagen